Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Varmepumper for din bolig

Varmepumper er anlegg som transporterer varme fra et sted med en gitt temperatur til et annet sted med høyere temperatur. Fordelen med en varmepumpe er at du kan bruke den om vinteren, men også som et " klimaanlegg" om sommeren dersom hjemmet ditt slipper inn mye varme. Vi leverer og monterer varmepumper fra Daikin varmepumper .

Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud på Varmepumpe

Autorisert varmepumpeforhandler

Handler du hos oss, kan du være trygg på at kjøpet gjøres gjennom en autorisert varmepumpeforhandler, med alle godkjenninger og fordelaktige serviceavtaler. Vi fører et bredt utvalg varmepumper, med flere av de mest populære modellene fra Daikin. Disse modellene er tilpasset det nordiske klima, og kan kobles opp mot en intelligent styringsenhet.

Mindre utgifter

Varmepumper er billigere i drift enn andre alternativer for oppvarming. Ved å installere en varmepumpe vil du få nyte godt av jevn temperatur, et bedre inneklima og et mye lavere og mer miljøvennlig forbruk i mange år fremover.

Velg riktig varmepumpe for din bolig

Det er en rekke faktorer som avgjør hvilken type varmepumpe som passer for din bolig. Før du velger varmepumpe, er det viktig å ta stilling til bruksområde og behov:

  • Størrelse på bolig
  • Kvalitet på isolasjon
  • Har du behov for en eller flere oppvarmingskilder i boligen?
  • Hvordan er vintersesongen der du bor?
  • Skal varmepumpens innedel festes til vegg eller på gulv?

Ta kontakt for Pristilbud på Varmepumpe! !

bilde


Sist oppdatert 24.05.2024 kl. 19:51

Del denne siden med andre!

Logg inn