Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Daikin varmepumper

En varmepumpe kan tilfredsstille flere behov, hovedsakelig om vinteren, men også om sommeren. Daikin Electric varmepumper er solide varmepumper som har lang levetid og gode evner til å varme opp og kjøle ned. Vi i Ånen Trygsland er forhandler og montør av Daikin varmepumper. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å installere Daikin varmepumpe!

Flere ulike modeller

Ånen Trygsland fører en rekke ulike varmepumpemodeller fra Daikin. Varmepumpene vi tilbyr fungerer fra luft til luft, og luft til vann. I tillegg leverer og monterer vi varmepumper for industri.

Andre typer varmepumper

I tillegg til Daikin, leverer vi også varmepumper fra PanasonicFujitsu og Mitsubishi. Vi har en stor portefølje av fornøyde kunder og vil fortsette slik! Vårt mål er å tilfredsstille dine behov.

Ta kontakt med oss for gratis befaring eller bestilling av varmepumper.


DAIKIN SYNERGI R-32

Nye Daikin Synergi er vår kraftigste nordiske varmepumpe og er i en egen klasse når det gjelder varmeeffekt. Nå introduserer vi også den unike Flash Streamer luftrenseren. Den tar knekken på virus, bakterier, pollen, midd, vond lukt. bl.a. 3-D luftstrøm sikrer best mulig spredning av luft og temperatur. Det intelligente øyet hindrer direkte trekk og senker temperaturen når man ikke er til stede. Her viser verdens største leverandør av klimaløsninger at de ligger helt i front når det gjelder

bilde


bilde

DAIKIN MOSKUS R-32

Nye Daikin Moskus er skreddersydd for det kalde norske klimaet. Moskus er kompakt og kan monteres tett oppunder taket, eksempelvis over en dør. Med fokus på høy varmekapasitet og brukervennlighet har Daikin utviklet en rendyrket varmepumpe kun for det kalde norske klimaet. Med helt nytt design og miljøvennlig kuldemedie setter nye Moskus en ny standard for varmepumper. Moskus leverer suverent beste varmeeffekt i sin klasse ved -7°C ute. Klikk her for å laste ned produktark

bildebilde


DAIKIN EMURA II

Daikin Emura er en lekker varmepumpe som har mottatt en rekke designpriser. Emura leveres i hvit eller sølv og passer godt inn i alle moderne hjem. Det er mange funksjoner som sikrer høy komfort inne, og den nordiske utedelen gir høy strømbesparelse og isfri drift i vårt kalde vinterklima. På varme sommerdager kan Daikin Emura benyttes som air-conditioning.

bildebilde


DAIKIN NEXURA

Denne design gulvmodellen har en unik varmefunksjon. Den kan varme som en radiator! Med et eget varmerpanel i front kan Nexura avgi varme uten bruk av vifte - nesten helt lydløst. Varmepanelet vil også være aktivt ved normal viftefunksjon og sammen gir de den beste varmedistribusjonen. Opplev den myke stillegående varmen fra Daikin Nexura.

bilde


DAIKIN STANDARD GULV

Tusenvis av norske hjem har valgt vår standard gulvmodell som varmepumpe. Dette er vår bestselgende gulvmodell i over 15 år. Selv om designet har holdt seg, er teknologien oppdatert flere ganger med nye unike Daikin løsninger. Daikins standard gulvmodell har to utblåsninger og nedre utblåsningen sikrer behagelig spredning av varme langs gulvene.

bildebilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn