Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Daikin varmepumper

En varmepumpe kan tilfredsstille flere behov, hovedsakelig om vinteren, men også om sommeren. Daikin Electric varmepumper er solide varmepumper som har lang levetid og gode evner til å varme opp og kjøle ned. Vi i Ånen Trygsland er forhandler og montør av Daikin varmepumper. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å installere Daikin varmepumpe!

Flere ulike modeller

Ånen Trygsland fører en rekke ulike varmepumpemodeller fra Daikin. Varmepumpene vi tilbyr fungerer fra luft til luft, og luft til vann. I tillegg leverer og monterer vi varmepumper for industri.

Ta kontakt med oss for gratis befaring eller bestilling av varmepumper.


bilde

DAIKIN GULVMODELL

Daikin Gulvmodell er en enda råere og kraftigere gulvmodell enn forgjengeren. Den nye gulvmodellen har fått et moderne design som passer inn i ethvert hjem. I tillegg til utblåsing nede ved gulvet og på toppen av maskinen, har den nye modellen også blitt utstyrt med Flash Streamer luftrenseren, innebygget Wifi-styring og talestyring.


bilde

DAIKIN STYLISH

Daikin Stylish kombinerer utmerket design og teknologi for å levere en total klimaløsning for ethvert interiør. Med bare 189 mm er Stylish en av de tynneste innedelene på markedet i designsegmentet. Stylish bruker innovative funksjoner for å oppnå det beste innen komfort, energieffektivitet, pålitelighet og kontroll.


bilde

DAIKIN SYNERGI

Daikin Synergi er Daikin sin kraftigste nordiske varmepumpe og er i en egen klasse når det gjelder varmeeffekt. Denne modellen er utstyrt med den unike Daikin Flash Streamer luftrenseren. Den tar knekken på bl.a pollen, allergener, matos, midd og vond lukt. 3-D luftstrøm sikrer best mulig spredning av luft og temperatur.


DAIKIN MOSKUS

Nye Daikin Moskus er skreddersydd for det kalde norske klimaet. Moskus er kompakt og kan monteres tett oppunder taket, eksempelvis over en dør. Med fokus på høy varmekapasitet og brukervennlighet har Daikin utviklet en rendyrket varmepumpe kun for det kalde norske klimaet. Med helt nytt design og miljøvennlig kuldemedie setter nye Moskus en ny standard for varmepumper. Moskus leverer suverent beste varmeeffekt i sin klasse ved -7°C ute. 


bilde

DAIKIN MULTI

Har du behov for kjøling på et soverom, ekstra varme i en kjellerstue eller har kanskje huset en planløsning som gjør at du egentlig har behov for flere varmepumper? Daikin Multi gir deg en mulighet for opptil 5 innedeler på en utedel! Velg mellom standard eller design innedeler, for vegg eller gulvmontasje, og få en løsning som passer din bolig.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn