Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Monteringer

Riktig montering er en forutsetning for at din varmepumpe skal fungere optimalt. Vi er kompetente fagfolk som har lang erfaring med montering av varmepumper. Varmepumpens utedel skal blant annet kunne tåle å bli utsatt for det nordiske klima. Våre autoriserte forhandlere og dyktige fagfolk har kompetansen som trengs for akkurat dette! Ta kontakt med oss for hjelp med montering av din varmepumpe.

Gratis befaring

Vi i Ånen Trygsland AS legger vekt på at kunden skal være fornøyd og føle seg trygg på handelen hos oss. Derfor tilbyr vi gratis befaring og kan hjelpe deg med tips og råd angående kjøp av riktig varmepumpe for ditt hjem, og med montering av varmepumpen.

Velg riktig varmepumpe for din bolig

Fordelen med en varmepumpe er at du kan bruke den om vinteren, men også som et "klimaanlegg" om sommeren dersom hjemmet ditt slipper inn mye varme. Før du velger varmepumpe, er det viktig å ta stilling til bruksområde og behov. Kontakt oss for pris på standard montering.

Sist oppdatert 24.05.2024 kl. 19:51

Del denne siden med andre!

Logg inn