Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ildsteder for ditt hjem

Ånen Trygsland AS er forhandler av ildsteder og leverer alt av peiser, ovner, stålpiper, rehabilitering og salg av reservedeler. Vi hjelper deg med å velge rett type fyring! Vi tilbyr peiser, ovner og stålpiper fra den anerkjente leverandøren Ildstedet, og kan hjelpe deg med å velge det rette ildstedet til ditt hjem.

Valg av peis

Om du ønsker deg en unik peis som er tilpasset din smak og rommet den skal stå i, kan vi bistå med god hjelp. Vi har lang erfaring med å sette opp piper og peiser, og vet hva som skal til for å sikre et godt resultat. Vi hjelper deg med å gjøre det rette valget.

Stilsikre alternativer

Ved å velge et av våre ildsteder, vil du få et stilsikkert alternativ. Vi kan bistå med gode råd og har erfaring med bygging av ildsteder. Alle våre produkter leveres fra Ildstedet som har mange års erfaring og gir eksperthjelp innen miljøvennlig fyring til hele landet. Ildstedet har et stort utvalg peiser, som vi kan montere for deg. Vi kan bistå med hjelp til alt fra planlegging til installasjon.

Besøk nettsiden til Ildstedet, for å sjekke ut deres utvalg av ildsteder!

bilde

bilde

Sist oppdatert 17.04.2020 kl. 14:20

Del denne siden med andre!

Logg inn