Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Daikin varmepumper

En varmepumpe kan tilfredsstille flere behov, hovedsakelig om vinteren, men også om sommeren. Daikin Electric varmepumper er solide varmepumper som har lang levetid og gode evner til å varme opp og kjøle ned. Vi i Ånen Trygsland er forhandler og montør av Daikin varmepumper. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å installere Daikin varmepumpe!

Flere ulike modeller

Ånen Trygsland fører en rekke ulike varmepumpemodeller fra Daikin. Varmepumpene vi tilbyr fungerer fra luft til luft, og luft til vann. I tillegg leverer og monterer vi varmepumper for industri.

Ta kontakt med oss for gratis befaring eller bestilling av varmepumper.

Les vår luft/luft brosjyre HER


bilde

DAIKIN GULVMODELL

Vi har tatt de to beste gulvmodellene på markedet og slått de sammen til en modell! Den siste generasjon Daikin Gulvmodell er en enda råere og kraftigere gulvmodell enn forgjengeren. Den har har utblåsing både oppe og nede, noe som gir god luftdistribusjon og komfortabelt inneklima. Med en Gulvmodell får du en varmepumpe som enkelt plasseres ute av synet, og som blender perfekt inn i interiøret.

Les mer om Daikin Gulvmodell HER


DAIKIN STYLISH 

Daikin Stylish er markedets minste designmodell, og den nye modellen har blitt enda bedre! Siste generasjon Stylish er også mye mer enn bare et pent design. Den byr på mer enn nok varmeeffekt til å holde deg varm selv på de kaldeste dagene. Er du sensitiv for lyd? Innedelen til Stylish har et lydnivå lavere enn en person som hvisker.

Les mere om Daikin Stylish HER


DAIKIN SYNERGI 

Når varmeeffekt er hovedprioritet ved valg av varmepumpe så er siste generasjon Synergi det klare valg. Mens andre modeller kanskje legger mer vekt på design, leverer denne varmepumpa enestående ytelse, og da spesielt i de tøffeste kuldeperiodene. Den nye modellen har også blitt kraftig forbedret i kampen mot vinterkulda. Den gir deg nå hele 1600 W mer enn tidligere modell.

Les mere om Daikin Synergi HER


DAIKIN MOSKUS 

Folkefavoritten Daikin Moskus har blitt enda bedre! Moskus er vår rimeligste nordiske modell, som byr på god varmeeffekt til tross for at den er den mest kompakte modellen i vårt sortiment. Siste generasjon Moskus har blitt enda bedre når vinterkulda biter for fullt. Blant hyttefolket har Daikin Moskus alltid vært et populært valg. De små dimensjonene på innedelen gjør at det selv i små hytter er enkelt å finne en god plassering.

Les mere Daikin Moskus HER 


bilde

Daikin Emura 

Vår bestselgende designmodell gjennom mange år Daikin Emura er endelig tilbake! Den nyeste modellen har på lik linje med tidligere generasjoner høstet flere designpriser for sitt moderne design. Modellene er tilgjengelig i både sort og hvitt, begge i matt finish. Siste generasjon Emura er så mye mer enn bare et pent design. Modellen byr også på avanserte funksjoner som flash streamer, peisfunksjon m.m.

Les mere om Daikin Emura HER

Sist oppdatert 24.05.2024 kl. 20:00

Del denne siden med andre!

Logg inn