Varmepumper for din bolig

Varmepumper er anlegg som transporterer varme fra et sted med en gitt temperatur til et annet sted med høyere temperatur. Fordelen med en varmepumpe er at du kan bruke den om vinteren, men også som et " klimaanlegg" om sommeren dersom hjemmet ditt slipper inn mye varme. Vi leverer og monterer varmepumper fra Daikin, Mitsubishi Electric og Panasonic.


Kontakt oss om du ønsker en gratis og uforpliktende befaring.

Autorisert varmepumpeforhandler


Handler du hos oss, kan du være trygg på at kjøpet gjøres gjennom en autorisert varmepumpeforhandler, med alle godkjenninger og fordelaktige serviceavtaler. Vi fører et bredt utvalg varmepumper, med flere av de mest populære modellene fra Daikin , Mitsubishi Electric og Panasonic. Disse modellene er tilpasset det nordiske klima, og kan kobles opp mot en intelligent styringsenhet.

To menn poserer på kne foran firmabil

Mindre utgifter


Varmepumper er billigere i drift enn andre alternativer for oppvarming. Ved å installere en varmepumpe vil du få nyte godt av jevn temperatur, et bedre inneklima og et mye lavere og mer miljøvennlig forbruk i mange år fremover.

Velg riktig varmepumpe for din bolig


Det er en rekke faktorer som avgjør hvilken type varmepumpe som passer for din bolig. Før du velger varmepumpe, er det viktig å ta stilling til bruksområde og behov:


  • Størrelse på bolig

  • Kvalitet på isolasjon

  • Har du behov for en eller flere oppvarmingskilder i boligen?

  • Hvordan er vintersesongen der du bor?

  • Skal varmepumpens innedel festes til vegg eller på gulv?


Ta kontakt med oss i skjemaet under for å bestille varmepumpe til din bolig, eller trykk her for å finne vår kontaktinformasjon!


*
*